Morkelsauce - Morkel sauce
Hovedingrediens : Svampe - Morkel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løgene pilles og hakkes, og de koges i rødvinen, til den er kogt ind til det halve. Så kommes fonden ved. Saucen koger videre, mens man tilsætter morklerne. De småkoger i saucen i fem minutter og fiskes så op med hulske. Saucen blendes med smør og smages til med salt, peber og frisk timian, mens man kommer svampene tilbage i saucen. Nu må den ikke koge, men blot holdes varm.
|
|
Opskriften er vist 34594 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-11-27 13:57:19 Der står ikke skrevet om det er stk eller gram for morklerne, da de er ret dyre og de tager en del på i vægt ved udblødning har vi brugt 30 gram tørrede morkler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne