Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Klargøring af fasan

Klargøring af fasan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 --

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mosegrisen

Indsendt :




Ingredienser:
 fasan
 


Opskrift:

Skær hoved af
Træk tarme ud gennem "låsen" (endetarmåbningen) ved at lave en krog af f.eks. en stegenål hvor man lige åbner øjet lidt op. Før krogen et par cm op i låsen og drej en omgang. Træk forsigtig ud. fortsæt til tarmen giver slip af sig selv (kan ske det er nemmest at bruge fingre til det sidste)
Læg fuglen på jorden så "halsen" er mod jorden og vingerne ud mod siden.
Stil dig med en fod på hver vinge med fødderne helt inde ved kroppen.
Træt med et forsigtigt snuptag i benene til du står med ben, ryg og fjer i hånden og vinger med brystkød mellem fødderne.
gnub evt rester af skind væk fra brystkødet og skær vingerfra der hvor de sidder på
Nu skulle du gerne have brystkødet siddende på brystbenet. Voila.. klar til tilberedning.

Tips:

Man kan skære lår og vinger fra hvis man vil bruge disse også. dog er der ikke meget kød på...




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6016 gange,
og udskrevet 62 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gitte W  -  2011-12-22 17:12:08
Med lidt øvelse går det helt fint


[email protected]  -  2011-10-27 09:44:26
Nu skal jeg først se om der er fjer på de fasaner jeg får. Hvis der er, så er opskriften uunværlig. MVH Kirsten