Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Festbrød

Festbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
1 dl.yoghurt
4 dl.letmælk
0.5 dl.sirup
1 tsk.stødt anis
1 tsk.stødt fennikel
2 dl.rugmel
2 dl.grahamsmel
2 dl.havregryn
6-7 dl.hvedemel
 


Opskrift:

Gæren smuldres og røres ud i yoghurt. Mælken lunes og røres i. Tilsæt de øvrige ingredienser, men hold lidt af melet tilbage. Ælt dejen blank og smidig. Lad den hæve tildækket i 1-2 timer, slå dejen ned et par gange undervejs.

Ælt dejen forsigtigt igennem og tag en tredjedel fra. Form resten til en stor flad bolle, læg den på en bageplade og lav en fordybning i midten. Rul den sidste tredjedel dej ud i 0.5 cm tykkelse og skær den ud som blade. Pensl brødet med vand og sæt bladene fast. Lad det hæve tildækket i 30 minutter, før det sættes i den nederste del af ovnen ved 200 grader C i ca. 40 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1227 gange,
og udskrevet 15 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu