Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Florentinere 03

Florentinere 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12-14 

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lillejuleaften

Indsendt :





Ingredienser:
 Florentinere:
115 g.hakkede smuttede mandler
115 g.hele hasselnødder
115 g.brazil nødder
115 g.dåsefrugt
227 g.glaserede kirsebær
45 g.hvedemel
0.25 tsk.allspice (valgfrit)
0.25 tsk.muskat (valgfrit)
100 g.sukker
120 ml.honning
 
 Chokoladeovertræk:
100 g.semisød chokolade
1 tsk.vegetabilsk olie
 


Opskrift:

Forvarm ovnen på 175 c.
Smør en 23 cm springform.

Læg hasselnødderne på et stykke bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 15 min indtil overfladen begynder at flage.
Tag de varme nødder og rul dem ind i et viskestykke. Lad nødderne dampe i ca. 10 min.
Gnub skindet af nødderne og lad dem afkøle.
Hak nødderne groft.

Rist mandler og brazil nødder i ovnen i 8-10 min. til de er let brune.
Lad nødderne køle af og hak dem groft.

Rens og tør frugten + kirsebærene og læg det i en skål sammen med nødderne.
Tilsæt mel og krydderier.
Rør til melet dækker frugten.

Kom honning og sukker i en kasserolle over lav varme.
Rør til sukker og honning er opløst.

Rør honningmixturen sammen med frugten + nødderne.
Hæld mixturen i formen og bag i 25-30 min. til overfladen er gylden og bobblet.

Smelt chokoladen over vandbad og tilsæt olien.
Hæld chokoladen over konfekten (skal være helt afkølet)

Sæt konfekten i køleskabet i en halvtime og server stuetempereret.








karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5126 gange,
og udskrevet 44 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu