Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbærskum med fragilite

Jordbærskum med fragilite, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5-6 

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :





Ingredienser:
 Bund:
2 æggehvider
50-75 g.smuttede mandler
1 spsk.hvedemel
75-100 g.flormelis
 
 Jordbærskum:
2.5 dl.piskefløde
2 spsk.flormelis
2 spsk.vanillesukker
300 g.friske jordbær
 


Opskrift:

Pisk æggehviderne meget stive. Hak mandlerne groft og bland dem mel, flormelis og vanillesukker. Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider.

Bred massen ud i en cirkel på ca 25 cm i diameter. Bag massen ved 130-140 grader (120 varmluft) i 1-1½ time, til den er sprød og lysebrun. Lad den køle helt af.

JORDBÆRSKUM:

Tag lidt jordbær fra til pynt, og skær dem i halve. Skær resten i små stykker. Pisk fløden til skum, og pisk flormelis og vanillesukker i. Vend derefter de små stykker jordbær i.

Knæk bunden i meget små stykker og fordel dem i portionsglas. Fordel jordbærskummet ovenpå. Pynt med halve jordbær




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4522 gange,
og udskrevet 47 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu