Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks med purløgssauce

Laks med purløgssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
4 stykker laksefilet a 250- 300 g
1 dl.hvidvin
 salt
 hvid peber
 
 Purløgssauce:
2 dl.fiskefond
1 bdt.purløg
2 tsk.maizenamel
2 spsk.vand
 tsk.dijonsennep
 tsk.citronsaft
 salt
 peber
1 dl.piskefløde
 
 Spinatsauté:
300 g.blancheret, helbladet spinat
1 skalotteløg
1 fedhvidløg
75 g.smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Laksestykkerne lægges i et smurt ildfast fad, smøres med lidt smør og krydres. Hvidvinen hældes ved, og fadet dækkes med folie. Dampes i ovnen ved 180 gr. i 10-15 min.

Purløgssauce:
Fiskefonden bringes i kog og jævnes med majsstivelse udrørt i vand. Smages til med dijonsennep, citronsaft, salt og peber. Lige før serveringen tilsættes væden fra laksen, fløden piskes til skum og vendes i. Finthakket purløg vendes i.

Spinatsauté:
Hak skalotteløg og hvidløg og svits det i smørret. Tilsæt spinaten og steg det hele ved svag varme. Smag til med salt og peber.

Serveres med kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11390 gange,
og udskrevet 280 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu