Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Devilled poached eggs

Devilled poached eggs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : thor1010

Indsendt :



Ingredienser:
1.5 dl.ketchup(Heinz)
1 tsk.engelsk sovs(Worcestershire)
1-2 tsk.sennepspulver(Colman's)
2-3 spsk.smør
2-3 spsk.koldt vand
 tabasco
4 æg
 ristet brød
 smør
 
Opskrift:
Bland ketchup med vand,engelsk sovs,sennepspulver samt smør. Det røres og varmes igennem og smag til med tabasco efter smag.
Fordel sovsen i 4 små smurte ovnforme og slå et æg ud i hver.
Bages ved 175 grader til æggene har sat sig og serveres med smurt toast - gerne skåret i "finger".

Tips:

husk at holde øje med dem når de er sat i ovnen så de ikke for,for meget. hviderne skal være fast. for de for meget bliver de seje og ikke vær at spise...

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3175 gange,
og udskrevet 45 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu