Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Devilled poached eggs

Devilled poached eggs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : thor1010

Indsendt :





Ingredienser:
1.5 dl.ketchup(Heinz)
1 tsk.engelsk sovs(Worcestershire)
1-2 tsk.sennepspulver(Colman's)
2-3 spsk.smør
2-3 spsk.koldt vand
 tabasco
4 æg
 ristet brød
 smør
 


Opskrift:

Bland ketchup med vand,engelsk sovs,sennepspulver samt smør. Det røres og varmes igennem og smag til med tabasco efter smag.
Fordel sovsen i 4 små smurte ovnforme og slå et æg ud i hver.
Bages ved 175 grader til æggene har sat sig og serveres med smurt toast - gerne skåret i "finger".

Tips:

husk at holde øje med dem når de er sat i ovnen så de ikke for,for meget. hviderne skal være fast. for de for meget bliver de seje og ikke vær at spise...




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3098 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu