Brunede kartofler 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : ninna caroline Indsendt : Red : |
|
|
kog kartoflerne med skræl på, lad dem køle af og pil dem derefter. Lad dem blive helt kolde.
Put sukkeret på panden og lad det smelte helt, uden at blive mørkt. Hæld fløden på og lad det smelte sammen (ca. 5 min). tilsæt kartoflerne og lad det hele simre sammen i minimum 30 min. Der skal være nok "karamelmasse" til at de fleste kartofler er dækkede til. Hold øje med at sukkeret ikke klumper sammen. Hvis det klumper sammen (stivner) kan det smeltes ved at blive presset ned på pandens bund. Rør derfor ofte. Bliv ved indtil karamelmassen er blevet tyk (kan tage op til en time, hvis en meget kraftig smag og tyk karamelsovs ønskes). Lad køle lidt før servering, da de bliver meget varme. |
|
Opskriften er vist 8144 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne