Brunede kartofler 02

Brunede kartofler 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ninna caroline

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.små kartofler
 en god kop sukker
0.25-0.5 L.fløde
 
Opskrift:
kog kartoflerne med skræl på, lad dem køle af og pil dem derefter. Lad dem blive helt kolde.
Put sukkeret på panden og lad det smelte helt, uden at blive mørkt. Hæld fløden på og lad det smelte sammen (ca. 5 min). tilsæt kartoflerne og lad det hele simre sammen i minimum 30 min.
Der skal være nok "karamelmasse" til at de fleste kartofler er dækkede til.

Hold øje med at sukkeret ikke klumper sammen. Hvis det klumper sammen (stivner) kan det smeltes ved at blive presset ned på pandens bund. Rør derfor ofte.

Bliv ved indtil karamelmassen er blevet tyk (kan tage op til en time, hvis en meget kraftig smag og tyk karamelsovs ønskes).
Lad køle lidt før servering, da de bliver meget varme.





Beskrivelse:
Se kokken favoritopskrift på Brunede Kartofler

karakterer:
Opskriften er vist 8056 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu