flødeost med purløg eller urter100 g. flødeost med purløg eller urter
3
hårdkogte æg3 hårdkogte æg
1
bdt.
dild1 bdt. dild
salt salt
peber peber
æg til pensling æg til pensling
Opskrift:
Kom mel og salt i en skål. Skær smørret i terninger, og gnid dem sammen med melet, til det ligner reven ost. Tilsæt æg, eddike og vand og ælt dejen sammen til en kugle. Pak dejen i folie og læg den i køleskabet, mens du laver fyldet.
Kog risene til løse ris, efter anvisningen på emballagen.
Hæld væden fra fisken, og del den i mindre stykker.
Pil æggene. Kom et æg ad gangen i en kop og skær det igennem på kryds og tværs med en lille kniv. Hak dilden med en kniv..
Bland fis, ris, flødeost, æg, dild samt lidt salt og peber i en skål.
Tænd oven på 175º. Læg bagepapir på en bageplade.
Læg dejen må et stykke bagepapir og rul den ud i en aflang firkant. Firkanten skal være lidt mindre en bagepladen. Løft dejen ved hjælp af bagepapiret over på bagepladen.
Fordel fyldet på halvdelen af dejen, det skal være på den lange led. Pensl kanten hele vejen rundt med æg, fold den anden dejhalvdel over, pas på der ikke kommer huller. Tryk kanten godt til med en gaffel. Pensl piroggen med æg og bag den gyldenbrun på ovnens midterrille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14593 gange, og udskrevet 297 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider