Fragilite dessert

Fragilite dessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Bund:
4 æggehvider
100-125 g.smuttede mandler
2 spsk.hvedemel
175 g.flormelis
 
 Jordbærflødeskum:
2.5 dl.piskefløde
4 spsk.flormelis
300 g.jordbær
 
Opskrift:
BUNDE:
Pisk hviderne meget stive. Hak mandlerne fint og bland dem med hvedemel og flormelis. Vend mandelblandingen i de stift piskede æggehvider.

Bred massen ud på bagepapir til to bunde af ca 24 cm i diameter. Bag dem ved 130-140 grader 60-90 min til de er sprøde og lysebrune. Lad dem afkøle helt.

JORDBÆRFLØDESKUM:
Pisk fløden til skum, og vend flormelissen i. Tag lidt jordbær fra til pynt, og skær resten i skiver. Skiverne vendes i skummet.

Knæk den ene fragilitebund i mundrette stykker, og fordel disse stykker i bunden af 4-5 portionsglas. Kom en klat jordbærskum ovenpå.

Knæk ligeledes den anden bund i mundrette stykker, og fordel dem ovenpå jordbærskummet. Fordel det sidste jordbærskum over. Pynt med halve jordbær.


karakterer:
Opskriften er vist 10086 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu