Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksekoteletter med champignon sauce

Laksekoteletter med champignon sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
4 koteletter af laks
1 tsk.salt
1 dl.hvedemel
2 spsk.margarine
 
 Sauce:
250 g.champignon
2 spsk.margarine
4 spsk.hvedemel
1/2 dl.grønsagsbouillon
2 dl.piskefløde
1 dl.mælk
1/2 tsk.salt
 peber
 evt. 1/2 tsk. paprika
 evt. 1/2 tsk. timian
 


Opskrift:

Laksekoteletterne skrabes rene for skæl på siderne. Drysses med salt. Lad det trække 5-10 min. Laksestykkerne vendes i mel. Fedtstoffet kommes på en varm pande. Fisken steges heri i ca. 5 min. på hver side.

Sauce:
Champignonerne renses og skylles, herefter skæres de i skiver og svitses i en gryde i 2 spsk. margarine, hvorefter melet drysses i. Herefter tilsættes bouillonen, fløde og mælk. Smag til med krydderier.

Laksekoteletterne serveres med champignon saucen og evt. en bagt kartoffel og salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14569 gange,
og udskrevet 579 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per Sørensen  -  0000-00-00 00:00:00
Udmærket opskrift