Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Crepe Suzette

Crepe Suzette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : SaraMutter

Indsendt :





Ingredienser:
 Pandekager 10 stk:
1 spsk.sukker
0.25 tsk.salt
125 g.hvedemel
2 dl.vand eller øl
1.25 dl.mælk
4 æg
2 spsk.olie
 
 Appelsinsauce 1 portion = 2 pandekager
2 spsk.mandel spliter el. flager
2-3 spsk.sukker
2-3 smør tern (2X2 cm)
2 cl.Grand Marnier
0.5 dl.appelsinjuice
0.5 tsk.citronsaft
1 knsp.appelsinskal
0.5 knsp.citronskal
2 cl.cognac
 


Opskrift:

Pandekager:
De tørre ingredienser røres jævnt med vand/øl og mælk. Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 minutter i køleskab. Herefter piskes ægeehviderne stive og vendes i dejen.

Bag pandekagerne i smør.

Appelsinsauce:
Rist mandlerne let på en tør pande, og tag dem derefter af.
Fordel sukkeret på panden, når det næsten er karameliseret skrues nedtil halvt blus.
smøret kommes på panden når sukkeret er helt karameliseret. Blusset skrues op igen og Grand Marnier hældes på og der flamberes.
Appelsinjuicen hældes på panden sammen med citronsaft,appelsin- og citron-skal.
Der skrues ned for varmen, den første pandekage ligges på, der øgses lidt appelsin sauce op på pandkagen, den foldes til halvstørrelse og derefter til kvart.
Dette gentages ved anden pandekage.
Når begge pandekager er foldet til kvarte, hældes cognac på og der flamberes (for anden gang)når der er flammer slukkes blusset.
Pandekagerne arrangeres på en tallerken og det ristede mandler drysses over.

Tips:

Der kan både bruges frisk el. karton juice. Mandlerne kan også drysses på lige før der flamberes for anden gang.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7501 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu