Svits hakkede løg og hvidløg sammen med chilien uden at det bruner.
Græskar og kartofler skæres i tern og svitses med.
Tilsæt væsken, spidskommen og friskkværnet peber.
Suppen simres i ca. ½ time.
Stavblend til en jævn konsistens mens fløden tilsættes.
Smag til med salt.
Tips:
Suppen kan spises alene, med brød eller evt. med jomfru-byg, der koges efter posens anvisninger, og fyldes i suppen.
En klat creme fraiche gør også underværker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(12 stemmer)
Opskriften er vist 42677 gange, og udskrevet 1143 gange.
Energi:
KJ total 3715 (884 kcal)
KJ pr. Pers. 928 (221 kcal)
Vægt ialt 2508 gram
Vægt pr. Pers. 627 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 148 KJ (35 kcal) Protein 0.8 gram Fedt 1.7 gram Kulhydrat 4.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
BASPYAIR - 2015-10-06 19:23:13 Smager virkelig godt og man kan sagtens bruge lidt bacon i den ristet på panden ^_^
- 2013-10-26 19:00:43 Helt fantastisk suppe. Jeg gav den et fed hvidløg mere og lidt ekstra chili..
Mums; den her opskrift bliver skrevet over i min egen kogebog
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider