Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skramleæg (de bedste og nemmeste)

Skramleæg (de bedste og nemmeste), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : teengae-kokken

Indsendt :



Ingredienser:
5-6 æg
 salt
 peber
 
Opskrift:
rør æggende rundt i en skål, og tilsær derefter salt og peber. Rør det hele godt sammen.
sku kogepladen op på 10 og tilsæt lidt becel/stegemargerine. Hel æggeblandningen ud på panden. Begynd nu at røre rundt, hurtigt for ellers brænder det på, når æggeblandningen begynder at tage form skal du bare hakke lidt i den, så det bliver lidt små stykker. Drys evt. lidt mere salt og peber på.
Nu har du skramleæg, spis evt. med rundstykker eller franskbrød.

Hel og lukke! ;D


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7707 gange,
og udskrevet 80 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-04-01 11:17:19
Hvor meget salt og pepper skal der i?