lidt friske brændenælder eller løvstikke lidt friske brændenælder eller løvstikke
salt salt
peber peber
2
glas
tør hvidvin2 glas tør hvidvin
1
stort bæger creme fraiche, 18% eller 38%1 stort bæger creme fraiche, 18% eller 38%
1
tsk.
sød paprika1 tsk. sød paprika
lidt smør eller margarine lidt smør eller margarine
Opskrift:
I bugen på laksen fyldes løvstikkeblade eller brændenælder og et par stykker smør eller margarine. Bugskindet samles med et par tandstikker og laksen lægges i et smurt ovnfast fad. Fordel smør/margarine stykker over laksen og sæt fadet i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader. Efter 10 min. hældes hvidvinen ved og laksen steger færdig i ca. 20 min. Serveres med grøn salat, hvide kartofler eller bare med flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9790 gange, og udskrevet 131 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider