Præstegårdslaks

Præstegårdslaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
2 kg.laks
 lidt friske brændenælder eller løvstikke
 salt
 peber
2 glastør hvidvin
 
1 stort bæger creme fraiche, 18% eller 38%
1 tsk.sød paprika
 lidt smør eller margarine
 
Opskrift:
I bugen på laksen fyldes løvstikkeblade eller brændenælder og et par stykker smør eller margarine. Bugskindet samles med et par tandstikker og laksen lægges i et smurt ovnfast fad. Fordel smør/margarine stykker over laksen og sæt fadet i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader. Efter 10 min. hældes hvidvinen ved og laksen steger færdig i ca. 20 min. Serveres med grøn salat, hvide kartofler eller bare med flutes.


karakterer:
Opskriften er vist 10317 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu