Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækker græskarsuppe med kylling

Lækker græskarsuppe med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5-6 pers. 

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lotte

Indsendt :





Ingredienser:
0.5 Hokkido græskar i tern (4 håndfulde Halloween græskar i tern kan også bruges i mangel af bedre)
0.5 ds.flåede hakkede tomater
0.25 hvidkål i strimler
500 g.kartofler i tern
1 porre i skiver
1 stort løg, groft hakket
1 rød peberfrugt i tern
2 l.hønsesuppe eller vand med boullion
1000 g.kyllingelår eks. en pose overlår
 Lidthvidløgspulver
3-4 tsk. Rørsukker
 Tørrede krydderurter eks. Santa Maria
 salt
 Ønskes en stærk suppe, kan Chili tilsættes
 


Opskrift:

Hæld suppen i en stor gryde til min. 5 ltr. Læg kyllingelårene i og kog, efter ti min. puttes græskartern, kål, groft hakket løg, hakkede porre, kartoffeltern og flåede tomater i. Koges til kylling er gennemkogt ca 15-20 min. mere. Kyllingelår tages op og pilles for kød, kødet skæres i mindre stykker og puttes tilbage i suppen igen. Suppen smages til med urter, salt og sukker. Sukkeret er et must da det giver suppen en dybde.
Serveres straks, rygende varm, evt. med grovbrød eller flutes til.
Suppen kan også laves på bål eller grill.
En rigtig god vintersuppe med flotte farver. Børnevenlig.

Tips:

Man kan tilsætte andre grønsager efter ønske som gulerødder, gul og grøn peber, men dette er bestemt ikke nødvendigt. Suppen kan holde 4 dage på køl og smager også rigtig godt dagen efter, da urterne afgiver mere smag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7828 gange,
og udskrevet 105 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu