Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nem pastasalat med bacon (den bedste)

Nem pastasalat med bacon (den bedste), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

MadpakkerRet : Madpakker - Madpakke

Hovedingrediens : Pasta - Diverse pasta

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : teenage.kokken.

Indsendt :


Nem pastasalat med bacon (den bedste), billede 4 Nem pastasalat med bacon (den bedste), billede 1 Nem pastasalat med bacon (den bedste), billede 2 Nem pastasalat med bacon (den bedste), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.pastaskruer
3 peberfrugter
 olivenolie
 hvidløgssalt (evt bland med karry og paprika det giver en fantastisk smag)
 peber
300 g.bacontern
 


Opskrift:

Kog pastaskruerne i ca 15 min.
hak her efter peberfrugter i passende størelser.

Bland med olivenolien, og drys der efter salt, peber, hvidløgssalt (evt. karry og paprika)

steg bacon tern på panden, og lad dem derefter lægge på et stykke køkkenrulle, for at fedtet lettere siver af.

tilsæt nu baconternene, og bland det hele godt sammen.

Nu har du en dejlig nem og lækker Pastasalat, som fx. også er fin i madpakken.:-)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (32 stemmer)

Opskriften er vist 87225 gange,
og udskrevet 1650 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sara på 13 :D  -  2012-03-15 16:42:24
MMmmm... Den var super lækker.. pift smagen lidt op med soltørrede tomater og nogle solsikkekerner.


  -  2011-12-04 14:35:01
den er rigtig god børnene åd så det var en lyst


Lone  -  2011-06-23 10:54:17
Jeg har ikke prøvet opskriften, men et forslag kunne være, at have bacon for sig, og først blande det i, når der skal spises. På den måde bevarer det sprødheden.


Conny  -  2011-06-15 23:25:35
De finthakkede peberfrugter bør koges SAMMEN med pastaen - det giver aroma, og så tilføje masser af hvidløg, salt og peber og de ristede baonterninger, kom evt. timiansmåstykker (før hånden oppefra og ned mod bunden, så drysser de automatisk af. Det fik vi i mandags, og lå "brak" hele aftenen p.g.a. mæthed og smag (obs. rosmarin kan også bruges..