Chokoparfait med daim

Chokoparfait med daim, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Uptown-girl

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Æggeblommer, pasteuriseret
120 g.flormelis
100 g.mørk chokolade
4 Æggehvider, pasteuriseret
4 dl.piskefløde
1 Daim (2 plader)
 
Opskrift:
Pisk æggeblommerne med halvdelen af flormelissen og smelt chokoladen over vandbad. Pisk hviderne stive med resten af flormelissen og pisk fløden til skum. Rør chokoladen i æggesnapsen og vend hvider og flødeskum i. Kom parfaiten i portionsskåle og stil dem i fryseren sammen med daimen i mindst 3 timer. Knus den frosne daim i en minihakker eller kom den i en plastpose og knus den med en kødhammer og server parfaiten drysset med knust daim.





karakterer:
Opskriften er vist 5621 gange,
og udskrevet 90 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu