Dampkogt laks i soyasovs

Dampkogt laks i soyasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stykkerbenfri laksefilet a ca. 180 g.
 Salt
 lidt finmalet peber
80 g.friske bønneskud
0.5 dl.kødbouillon
2 dl.sojasauce
2 spsk.smør
20 g.frisk revet ingefær
4 kvisterfrisk dild til pynt
 
 
Opskrift:
Fyld vand i en fiskegryde med rist, ellet en anden gryde med rist, sådan at vandet ikke dækker risten. Gnid kødsiden af laksen ind med salt og lidt peber, læg laksestykkerne på risten, med skindsiden nedad og lad dem dampkoge under låg i 8-10 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 19643 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu