Grønærtesuppe med tips af rodfrugter

Grønærtesuppe med tips af rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 skalotteløg
1 slatkoldpresset jomfruolivenolie
500 g.små fine frosne ærter
1.5 l.grøntsagsbouillon
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Skalotteløgene pilles og skæres i helt fine tern hvorefter de sauteres i olien til de er glasklare i konsistensen. Derefter tilsættes ærterne som steger med i nogle minutter uden at de tager farve. Hæld grøntsagsbouillon på, til ærterne er dækket og lad dem koge møre, det tager ca. 5 minutter.

Derefter blendes ærterne til du har en lind og cremet suppe, juster evt. med mere bouillon til suppen har den ønskede konsistens. Varm suppen op og smag den til med salt og peber. Server suppen med sprøde rodfrugtchips som drysses over suppen.

Rodfrugtchips:
Rodfrugter efter smag, fx jordskok, rødbede, gulerod, pastinak, kartoffel el. selleri En neutraltsmagende olie der kan tåle høje varmegrader SaltVask og skræl rodfrugterne og skær dem papirtyndt på en mandolin eller et rivejern. Varm olien op og fritér derefter rodfrugterne i den varme olie til de er helt gyldne og sprøde. Fisk dem op med en hulske og læg dem på fedtsugende papir. Drys dem med salt og server dem til ærtesuppen


karakterer:
Opskriften er vist 5356 gange,
og udskrevet 70 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu