Grønærtesuppe med tips af rodfrugter
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : Red : |
|
|
Skalotteløgene pilles og skæres i helt fine tern hvorefter de sauteres i olien til de er glasklare i konsistensen. Derefter tilsættes ærterne som steger med i nogle minutter uden at de tager farve. Hæld grøntsagsbouillon på, til ærterne er dækket og lad dem koge møre, det tager ca. 5 minutter.
Derefter blendes ærterne til du har en lind og cremet suppe, juster evt. med mere bouillon til suppen har den ønskede konsistens. Varm suppen op og smag den til med salt og peber. Server suppen med sprøde rodfrugtchips som drysses over suppen. Rodfrugtchips: Rodfrugter efter smag, fx jordskok, rødbede, gulerod, pastinak, kartoffel el. selleri En neutraltsmagende olie der kan tåle høje varmegrader SaltVask og skræl rodfrugterne og skær dem papirtyndt på en mandolin eller et rivejern. Varm olien op og fritér derefter rodfrugterne i den varme olie til de er helt gyldne og sprøde. Fisk dem op med en hulske og læg dem på fedtsugende papir. Drys dem med salt og server dem til ærtesuppen |
|
Opskriften er vist 6028 gange,
og udskrevet 163 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne