Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Thai-suppe med rodfrugter

Thai-suppe med rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Fru Linke

Indsendt :




Ingredienser:
1 l.hønsebouillon
800 g.kokosmælk (2 dåser)
350 g.rodfrugter evt. gulerødder og pastinak
1 chili
2 små løg
300 g.kyllingebryst
100 g.skyllet spinat
 


Opskrift:

Rodfrugterne skrælles og skæres i små tern ca. 5x5mm, chilien flækkes og kernehuset fjernes, chilien snittes derefter fint.Løgene skrælles og snittes fint. Sauter rodfrugter,, løg og chili let i en gryde og tilsæt kokosmælk og hønsebouillon.
Bring suppen i kog og skru derefter ned på halvt blus. Lad suppen simre i i 30 min. Smag evt til med salt og peber.
Kyllingebrystet skæres i skiver og steges på en varm pande sammen med spinaten.
Server suppen med fyld af kylling og spinat

Tips:

Hvis suppen skiller, kan man si grøntsagerne fra, blende dem og komme dem tilbage i suppen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8735 gange,
og udskrevet 126 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu