tynde strimler citronskaller (2 cm lange)1 tsk. tynde strimler citronskaller (2 cm lange)
2
spsk.
smør2 spsk. smør
salt salt
peber peber
paprika paprika
1/4
dl.
citronsaft1/4 dl. citronsaft
1/4
dl.
olivenolie1/4 dl. olivenolie
16
toppe af purløg (3-4 cm lange)16 toppe af purløg (3-4 cm lange)
Opskrift:
Vask salatbladene og tør dem i et håndklæde, eller slyng dem i en salatkurv. Vask citronskallerne og afsi dem i en sigte.
Varm smørret i en pande.
Drys salt, peber og paprika på lakseterningerne. Steg dem lidt, helst på alle sider, men sådan at de stadig er lidt rå i midten.
Læg lakseterningerne over på et håndklæde eller husholdningspapir og hold fisken varm.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10239 gange, og udskrevet 114 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider