Brun oksefarset i en gryde med lidt margarine, snit hvidkål i små stykker, skrald gulegødder, kartofler og selleri og skær det i mindre stykker, skær porre og løg i ringe. Kom alle grønsagerne i gryden sammen med den brunede fars og grønsagsbouillon terningerne, kom vand ved så det er dækket. Koges til grønsagerne er kogte. Smages til med salt og peber.
Tips:
Sundt til diabetes patienter. Smager godt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(6 stemmer)
Opskriften er vist 16598 gange, og udskrevet 469 gange.
Kommentarer
Bente - 2011-06-10 16:13:52 Rigtig god suppe
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider