Grønsagssuppe med oksefars

Grønsagssuppe med oksefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt :

Ingredienser:
500 g.oksefars 8%
 lidt margarine
0.5 hvidkål
5 gulerødder
0.5 selleri
2 porre
2 løg
5 kartofler
2 grønsagsbouillon terninger
 vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun oksefarset i en gryde med lidt margarine, snit hvidkål i små stykker, skrald gulegødder, kartofler og selleri og skær det i mindre stykker, skær porre og løg i ringe. Kom alle grønsagerne i gryden sammen med den brunede fars og grønsagsbouillon terningerne, kom vand ved så det er dækket. Koges til grønsagerne er kogte. Smages til med salt og peber.

Tips:

Sundt til diabetes patienter. Smager godt.


karakterer:
Opskriften er vist 18488 gange,
og udskrevet 482 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

j.falk  -  2022-02-03 11:46:11
dejlig suppe, brugte jordskokker i stedet for kartofler, rigtig godt

Bente  -  2011-06-10 16:13:52
Rigtig god suppe