Dup fisken tør med en køkkenrulle. Limesaften hældes over, salt og peber drysses på og lad filéten trække i marinaden i 30 minutter. Vend den gerne.
Olivenolien opvarmes i en lille gryde ved jævn varme. Hvidløgene kommes i gryden og steges let i 5 minutter, indtil de er gyldne. Gryden holdes varm, og imens varmes solsikkeolien i en stor stegepande. Filéten kommes på panden og steges til den er gylden og gennemstegt. Filéten vendes én gang under stegningen.
Fisken fordeles på 4 opvarmede tallerkner, der hældes en skefuld hvidløg og olie over hver portion. Drysses med koriander og serveres straks.
Hertil kan serveres nykogt pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14301 gange, og udskrevet 299 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider