Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ananassorbet 02

Ananassorbet 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Ananassorbet

Indsendt :




Ingredienser:
100 g.sukker
1 dl.vand
1 mellemstor frisk ananas
1 citron
2 æggehvider
 


Opskrift:

1. Bland vand og sukker, og kog det sammen over middel varme, til det koger med 1-2 cm store bobler. pas på med for meget varme, så sukkerlagen ikke tager farve. Afkøl lagen.

2. Skræl ananassen ved først at skære top og bund af. Stil frugten på en af skallen fra i stimler, fra top mod bund. skær frugtkødet rent for skalrester.

3. Skær frugtkødet i mindre stykker, og kom dem i foodprocessoren eller en blender sammen med saften fra en citron.

4. Blend det helt fint. mål ca. 7dl. af, og hæld det tilbage i blenderskålen Tilsæt den afkølede sukkerlage, og blend det sammen, og stil den i fryseren i 25minutter.

5. Tag skålen fra fryseren, og rør massen igennem. sørg for at skrabe is krystallerne fra skålens sider ned i massen. frys og skrab atter, og gentag dette 3-4 gange, til du har en tyg is grød.

6. pist æggehviderne næsten stive og vend og rør dem ind i den halv frosne sorbetmasse. kom sorbeten i den endelige form, og frys den i mindst 6 timer, til den er helt frossen.

Tips:

Tips: Det er en god ide at tage den op nogle minutter så den ikke er så hår når man skal spise den. isen smager rigtig godt med en lille klat fløde skum til.. :D godfornøjelse :)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5909 gange,
og udskrevet 56 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu