Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt laks med grønne ris

Stegt laks med grønne ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.laks i 4 skiver
 Olie
 Salt
 Peber, friskkværnet
500 g.grønne peberfrugter grofthakket
100 g.løg, finthakket
2 fedknuste hvidløg
2 spsk.frisk hakket koriander
5 dl.god olivenolie
250 g.lange ris
6 dl.fiskebouillon
 


Opskrift:

Peberfrugt, løg, hvidløg og koriander kommes i en blender, som kører til alt er fin delt. 1 spsk olie varmes op i en tykbundet gryde og løgblandingen røres i og simrer i 3 minutter under omrøring. Resten af olien opvarmes i en tykbundet pande. Risene kommes i og småsteger under omrøring i 3 - 4 minutter, indtil de er lysebrune.

Løgblanding, suppe, salt og peber hældes i. Risene bringes i kog, tildækkes og simrer i 10 minutter, indtil al suppen er opsuget. Så skrues helt ned for varmen, og risene dampes møre under låg i 30 - 40 minutter. Hvis risene koges tørre, kan der tilsættes lidt mere væde. Smages til med salt og peber. Risen lægges pænt på et varmt serveringsfad.

Olie varmes på en pande og laksen steges gylden og mør ca. 3 - 4 minutter på hver side. Krydres med salt og peber. Lakseskiverne anrettes ovenpå risene. Server straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7553 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu