• Mel, vand og salt blandes sammen i en skål og æltes sammen til dejen bliver fast.
• Dejen deles op i 4 lige store boller.
• Hver bolle rulles lidt ud.
• Herefter hældes der lidt olie ud på hver ”pandekage”, og olien smøres ud på
”pandekagerne”, så de er helt dækket med olie.
• To pandekager lægges oven på hinanden(så vi nu har 2 ”2-lags-pandekager”)
• De dobbelte pandekager rulles ud så de bliver store og flade. Hvis hjørnerne er skæve, skæres de, så pandekagen har runde hjørner.
• Hver pandekage skæres ud i fire.
• Stykkerne sættes på en pande uden olie, og de varmes lidt, så de ikke er klistrede længere, og så man kan hive
hvert stykke fra hinanden, så det bliver til to tynde skiver.
• Melklister gøres klar. Det laves ved at blande lidt mel med lidt vand
• Hvert stykke foldes sammen med melklister ved at smøre lidt melklister på en side.
• Stykkerne foldes nu sammen, så de danner et kræmmerhus.
Fyldet
• Kødet steges i en gryde indtil det er frigjort for vandindhold.
• Imens kødet er ved at stege, hakkes løget og forårsløgene i små stykker, og hældes i en skål.
• Når kødet er helt tørt, tilsættes salt og karry.
• Hæld det varme kød i skålen med løg og forårsløg, og bland det godt sammen.
• Nu hældes fyldet i kræmmerhusene.
• Nu lukkes kræmmerhusene ved hjælp af melklistret.
• Sambusierne frituresteges nu i en gryde med en masse olie.
Bon appétit !! :)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(19 stemmer)
Opskriften er vist 10345 gange, og udskrevet 66 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider