hakkede flåede tomater2 ds. hakkede flåede tomater
2-3
fed
hvidløg2-3 fed hvidløg
2
store gulerødder2 store gulerødder
2
porrer2 porrer
1
stort løg1 stort løg
100
ærter100 ærter
0.25
hvidkål0.25 hvidkål
2
store kartofler2 store kartofler
1
l.
hønsebouillon1 l. hønsebouillon
1
tsk.
tørret basilikum1 tsk. tørret basilikum
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Svits baconen og tag evt. fedt fra. Imens skylles grøntsagerne, snit dem i ens størrelser.
Tilsæt alle grønsagerne (minus ærterne). Tilsæt de hakkede flåde tomater og basilikum, hæld bouillonen til og lad retten simre i 15 minutter.
Ærterne tilsættes de sidste 2-3 minutter inden servering. Smag til med salt og peber.
Tips:
Jeg har gennem årene forbedret retten mere til min families smag. Jeg bruger kyllingbryst filet i stedet for bacon, og jeg laver gerne nogle nudler ved siden af, fordi min mand bedst kan lide den sådan :)
Og ja, jeg er klar over den er fra et blad et sted, men jeg husker ikke hvor, ville bare dele den med jer alligevel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 8007 gange, og udskrevet 167 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider