Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegte majskerner og laks

Stegte majskerner og laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
2 spsk.olie
100 g.finthakket løg
100 g.grøn peberfrugt, skåret i tynde strimler
100 g.rød peberfrugt, skåret i tynde strimler
2 spsk.friskhakket persille
350 g.løse majs
200 g.laks i tern på 1x1 cm.
125 g.rensede champignon i kvarte
 Salt
 Peber, friskkværnet
8 stilkekoriander
 
Opskrift:
Olien opvarmes i en tykbundet pande. Løg, peberfrugter og chili tilsættes. Lad det simre ved svag varme i 5 minutter, rør en gang imellem. Majskerner, champignon og laks tilsættes, og lad det simre i yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber, pyntes med koriander.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8991 gange,
og udskrevet 115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu