Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rød Peberfrugt Suppe a la Kafton

Rød Peberfrugt Suppe a la Kafton, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Peberfrugt

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Kristoffer Kafton

Indsendt :


Rød Peberfrugt Suppe a la Kafton, billede 4 Rød Peberfrugt Suppe a la Kafton, billede 1 Rød Peberfrugt Suppe a la Kafton, billede 2 Rød Peberfrugt Suppe a la Kafton, billede 3
Fotograf: Kristoffer Kafton  

Ingredienser:
4-6 rød peberfrugt (ca. 600 g)
25 g.smør
1 spsk.oliven olie
30 g.rødløg
10 g.hvidløg
1 oksebouillon terning
1 spsk.paprika
1 knsp.Rahja chili pulver
1 spsk.sukker
40 g.pasta skruer
12.5 dl.kyllingefond (el. vand)
0.5 tsk.sort stødt peber
0.5 tsk.Maldon salt
2.5 dl.Cremefine fløde
 Friskkværnet Peber
 


Opskrift:

Forvarm en grillpande. Rens peberfrugterne for kernehuset og skær dem i firkantet stykker. Læg dem herefter på den varme grillpande. Læg peberfrugterne med skindsiden nedad og lad dem ligge til skindet er grillet delvist sort. Herefter vendes peberfrugterne på panden så de bliver varmet godt igennem.


Hæld peberfrugterne og sukkeret ned til løgnene og bring kasserollen i kog. Tilsæt salt og peber og lad den simre i 15 minutter under jævn omrøring.

Tilsæt pasta skruer og 750 ml kyllingefond og bring kasserollen i kog. Lad suppen små simre i 30 minutter under låg og jævnlig omrøring. Pastaskruerne fjernes så godt som muligt. Derefter blendes suppen godt igennem med en stavblender. Derefter tilsættes yderligere 500 ml kyllingefond, 250 ml Cremefine fløde samt frisk kværnet peber. Suppen bringes i kog og er klar til servering.

Tips:

Server suppen varm med skåret kyllingestykker og evt. med fløde hvirvlet rundt i toppen samt fint hakkede røde og gule peberfrugter. Stænk evt. fløden ganske let med en knivspids paprika.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (112 stemmer)

Opskriften er vist 38907 gange,
og udskrevet 413 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nillesj  -  2012-10-30 09:31:20
Skal pastaskruerne i igen inden servering eller kasseres de bare? Og skal der slet ingen væde ved, når peberfrugter, løg og sukker skal simre?


  -  2011-10-24 20:15:10
Hey nice suppe der!!!