Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lakseforret fra til Middag hos Finn Nielsen

Lakseforret fra til Middag hos Finn Nielsen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.fersk laksefilet med skind
15 g.salt
15 g.sukker
 
1 aubergine
2 skalotteløg
 Bredbladet persille
 Olivenolie
 Citronsaft
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Gnid laksen på kødsiden med en blanding af salt og sukker. Lad den stå køligt i mindst 12 timer, – gerne et døgn.

Kom auberginen i ovnen, som den er, og bag den ved 200 grader ca. 40 minutter, til skallen bliver sort og kødet føles blødt. Tag den ud og lad den køle lidt af. Skær den igennem på langs og skrab kødet ud med en ske. Hak fint på et spækbræt, eller FORSIGTIG! i blenderen ved hjælp af puls- funktionen!. Hak skalotteløg og persille og rør i. Smag til med olivenolie,citronsaft, salt og peber.

Skær tynde skiver af laksen og anret med ( på) auberginekompotten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17744 gange,
og udskrevet 230 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu