Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Creme Caramel

Creme Caramel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 ?

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej :]

Indsendt af : Husmoderen

Indsendt :



Ingredienser:
1 l.(sød)mælk
8 æg
10 spsk.sukker
1 Vaniljestang
 Kanel
 Evt.lidt reven citronskal
 Lidtflødeskum
 (og evt. LIDT revet citronskal i fløden og pisk der efter det til skum)
 
Opskrift:
Pisk æg og mælk sammen.
Tilsæt 6 spiseskefulde sukker, vanille, kanel og citronskal.
Smag til med lidt mere sukker, hvis du synes.

Smelt resten af sukkeret forsigtigt uden at brænde det på. Fordel det smeltede sukker i 8-12 små ildfaste skåle eller kopper. Drej skålene eller kopperne til det smeltede sukker dækker bunden.

Hæld forsigtigt ægge-mælkeblandingen i. Placer skålene i en bradepande med 2-3 cm. vand i. Bag 30-40 minutter ved 125-150 gr. C i en forvarmet ovn.

Afkøl. Løsn forsigtigt cremen og vend ud på en dessert tallerken. Server med lidt kold flødeskum (med citron) på toppen.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (3 stemmer)

Opskriften er vist 3793 gange,
og udskrevet 58 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu