Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks i grøn sauce

Laks i grøn sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.tomatillos eller grønne tomater
200 g.forårsløg finthakket
1 spsk.frisk koriander hakket
1 fedknust hvidløg
4 spsk.olivenolie
1 lillegrøn chili finthakket
 Salt
600 g.laksefilét
3 spsk.limesaft
½ literfiskebouillon
 


Opskrift:

Tag de papirlignende hylstre af tomatilloerne og skyl dem godt. Hvis der bruges grønne tomater, skal de blancheres og flås.

Fiskebouillonen hældes i en gryde, så det står 1 cm op langs siden. Kom evt. lidt vand i også. Tomatilloerne kommes i gryden og bringes i kog, så skrues ned for varmen, og retten simrer under låg i 10 minutter, eller indtil tomaterne er møre. Tomatilloerne kommes i en blender med lidt af væden og blendes sammen med forårsløg, koriander, hvidløg og chili, og blendes til blandingen er jævn.

1 spsk olie varmes på en pande. Tomatilloblandingen tilsættes, panden bringes i kog, hvorefter der skrues ned for varmen, og retten simrer under låg i 15 minutter. Panden holdes varm.

Limesaften hældes over fisken, som drysses med lidt salt. Lad fisken trække i 5 minutter. Den resterende olie varmes på en pande og fisken steges 1 minut på hver side. Saucen hældes over, og der lægges låg på panden. Lad den simre i 5 minutter, eller indtil fisken går i flager, når man forsigtigt prøver den med bagsiden af en kniv.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10161 gange,
og udskrevet 87 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu