Pestobrød

Pestobrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Chrillemor

Indsendt :

Ingredienser:
4 Ciabatta boller
1 glasGrøn pesto
2 fedpresset hvidløg
4 tomater
1 klumpmozerallaost
 
Opskrift:
Tænd oven på 200 grader.
Halver bollerne og smør pesto på efter behov.
Tomater skæres i skiver eller terninger og vendes i det pressede hvidløg.
Lig tomater med hvidløg oven på de pestosmurte boller.

Bag pestobrødene i ovnen i ca 10 min, eller indtil osten er smeltet og brødene i kanten er gyldenbrune.

Lad brødene hvile i 3 minutter, herefter er de klar til servering.

Tips:

Brødene kan også bages uden tomater. Smør her istedet hvidløg oven på pestoen.


karakterer:
Opskriften er vist 7363 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu