Laksefilet fra Veracruz

Laksefilet fra Veracruz, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
100 g.løg, finthakket
3 fedhvidløg, knuste
500 g.flået hakket tomater
10 udstenede grønne oliven finthakket
2 spsk.kapers
3 laurbærblade
6 storepeberkorn
 Salt
1 kg.laksefilét
 
Opskrift:
Olien varmes i en stor gryde. Løg og hvidløg tilsættes og steges ved svag varme i 5 - 10 minutter, indtil de er blanke og klare. Tomater, oliven, laurbærblade, peberkorn og lidt salt tilsættes. Gryden bringes i kog, skru ned for varmen, og blandingen skal småkoge under låg i 10 minutter.

Fisken lægges på en stor pande og drysses med salt. Tomatblandingen hældes over, panden bringes i kog, der skrues ned for varmen, og retten simrer i ca. 7 minutter, eller indtil fisken går i flager, når den prøves med bagsiden af en kniv.

Hertil serveres nykogte Basmatis ris.





karakterer:
Opskriften er vist 13562 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu