Pisk æg og flormelis godt sammen. Smelt chokoladen i et vandbad og lad den køle lidt af inden den blandes i æggemassen. Bland det hakkede mørke chokolade i. Pisk fløden stiv og vend den i. Hæld "dejen" i en form og stil den i fryseren.
Tips:
På grund af den smeltede chokolade krystalisere isen ikke, som mange hjemmelavede is har det med at gøre.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2903 gange, og udskrevet 58 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider