Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylhydratfrit rugbrød

Kylhydratfrit rugbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Rugbrød

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Anette

Indsendt :





Ingredienser:
4 æg (2 g)
1.5 dl.crème fraîche (6g)
5 spsk.eddike ( 0 g)
3 spsk.olie/smør (0 g)
0.5 tsk.salt
1.5 spsk.bagepulver (0g)
40 g.hørfrø (5,2g)
40 g.hvedeklid ( 26 g)
20 g.havreklid ( 10,4 g)
50 g.sesamfrø (7,9 g)
45 g.solsikkekerner (7,6 g)
 
 Pynt:
 birkes eller sesam
 
 
 


Opskrift:

Pisk æg, crème fraîche, eddike, salt og olie sammen. Tilsæt de tørre ingredienser. Dejen skal have en meget våd konsistens.

Hæld dejen i en smurt brødform, og drys evt. med birkes eller sesam og lad brødet bage på 180° ( 170 grader i varmluft) i 55 min. på nederste rille.

Tips:

Opbevares i køleskab. Obs ! Skiverne skal skæres tyndt hvis mængden af kulhydrater pr. skive skal overholdes Næringsinnhold pr 100 g: Energi: 254 kcal kulhydrater: ( hele brødet indeholder 65,1 g)hvis brødet vejer 630 g giver det pr skive på 10 g, 1 g kulhydrat pr skive, og 10 g kulhyd. Pr. 100 g rugbrød. protein: 12,8 g fett: 20,6 g fiber: 7,7 g Velbekomme




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10058 gange,
og udskrevet 237 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birthe  -  2015-01-19 15:55:45
hvordan kan man kalde det et rugbrød, når der ikke er skyggen af rug i?


peder  -  2013-06-16 11:16:00
Kylhydratfrit rugbrød med kulhydrater. det er lidt misvisende, kulhydratfattig er vist en bedre betegnelse.