solsikkekerner (7,6 g)45 g. solsikkekerner (7,6 g)
Pynt: Pynt:
birkes eller sesam birkes eller sesam
Opskrift:
Pisk æg, crème fraîche, eddike, salt og olie sammen. Tilsæt de tørre ingredienser. Dejen skal have en meget våd konsistens.
Hæld dejen i en smurt brødform, og drys evt. med birkes eller sesam og lad brødet bage på 180° ( 170 grader i varmluft) i 55 min. på nederste rille.
Tips:
Opbevares i køleskab.
Obs ! Skiverne skal skæres tyndt hvis mængden af kulhydrater pr. skive skal overholdes
Næringsinnhold pr 100 g:
Energi: 254 kcal
kulhydrater: ( hele brødet indeholder 65,1 g)hvis brødet vejer 630 g giver det pr skive på 10 g, 1 g kulhydrat pr skive, og 10 g kulhyd. Pr. 100 g rugbrød.
protein: 12,8 g
fett: 20,6 g
fiber: 7,7 g
Velbekomme
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(6 stemmer)
Opskriften er vist 12273 gange, og udskrevet 283 gange.
Kommentarer
Rikke - 2020-05-12 21:18:39 Jeg har prøvet at lave dette to gange, men det hæver ikke. Hvad gør jeg forkert?
S. Holm - 2019-11-08 07:02:49 Brødet er ikke uden kulhydrater, da creme fraise, hvede- og havreklid, hørfrø og solsikkekerner indeholder kulhydrater.
S. Holm - 2019-11-08 06:52:54 Et rugbrød uden rug? Virkelig? Det er ikke et rugbrød.
Birthe - 2015-01-19 15:55:45 hvordan kan man kalde det et rugbrød, når der ikke er skyggen af rug i?
peder - 2013-06-16 11:16:00 Kylhydratfrit rugbrød med kulhydrater.
det er lidt misvisende, kulhydratfattig er vist en bedre betegnelse.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider