Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksefilet med koriander

Laksefilet med koriander, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 kg.laksefilét i passende stykker
½ dl.limesaft
 Salt
½ dl.olivenolie
30 g.friske franskbrødskrummer
2 fedhvidløg, knuste
6 spsk.hakket frisk koriander
1 tsk.revet limeskal
 Peber, friskkværnet
 


Opskrift:

Skyl og tør fiskefiléterne. En tykbundet pande pensles med olie. Fisken gnides med halvdelen af limesaften og lidt salt og lægges på panden med skindet nedad.

Der tilsættes så meget koldt vand, at fisken lige dækkes. Panden bringes i kog, der skrues ned for varmen, og fisken simrer i 5 minutter. Fisken skal vendes én gang. Halvdelen af olien varmes på en anden pande og brødkrummer, hvidløg lidt salt og koriander tilsættes. Dette steger ved lavt blus under stadig omrøring, indtil brødkrummerne er gyldne. Fyldet fordeles på fisken, som simrer i 5 minutter.

Resten af limesaften og olien blandes sammen og hældes over fisken. Fisken simrer endnu 2 - 3 minutter. Resten af korianderne og den revne limeskal blandes sammen med lidt peber og fordeles over fisken.

Hertil serveres en blandet grøn salat og groft brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8329 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu