Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Luksus flødeboller

Luksus flødeboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : malted

Indsendt :



Ingredienser:
 Marengs:
3 æggehvider
20 g.sukker
0.5 vaniljestang
 
 Sukkersirup:
50 g.vand
225 g.sukker
 
 Bund:
150 g.marcipan
 
 Overtræk:
300 g.god chokolade
 
Opskrift:
pisk æggeehvider og sukker stive ved jævn hastighed på røremaskinen. kog sukkersiruppen ved blande alle ingridienserne i en kasserolle og koge den op til 117 grader.hæld derefter langsomt siruppen i de stiftpiskede hvider, men du pisker ved lav hastighed. pas på du ikke hælder siruppen ned oven på piskeriset, men fordel den rundt i marengsen. skru op og pisk videre ved jævn hastighed. pisk tilsidst det hele igennem ved høj hastighed. tilsæt vaniljen til sidst og sørg for den er godt fordelt i massen.
rul marcipanen tyndt ud, og stik den ud i en diameter på en 5-6 cm. fyld marengsen i en sprøjtepose med glat tylle, og sprøjt den i toppe på marcipanbundene.
lad flødebollerne sætte sig i ca. ½ time. overtræk dem derefter med chokoladen vha. en kop. hold evt. flødebollen med en gaffel eller sæt den på en lille rist, så chokoladen kan løbe fra. bank enten gaffel eller rist så chokoladen ikke sætter sig i bunden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11317 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jane  -  2012-05-10 20:40:08
skal sirupen ikke afkøles inden den blandes i marengsen?