pisk æggeehvider og sukker stive ved jævn hastighed på røremaskinen. kog sukkersiruppen ved blande alle ingridienserne i en kasserolle og koge den op til 117 grader.hæld derefter langsomt siruppen i de stiftpiskede hvider, men du pisker ved lav hastighed. pas på du ikke hælder siruppen ned oven på piskeriset, men fordel den rundt i marengsen. skru op og pisk videre ved jævn hastighed. pisk tilsidst det hele igennem ved høj hastighed. tilsæt vaniljen til sidst og sørg for den er godt fordelt i massen.
rul marcipanen tyndt ud, og stik den ud i en diameter på en 5-6 cm. fyld marengsen i en sprøjtepose med glat tylle, og sprøjt den i toppe på marcipanbundene.
lad flødebollerne sætte sig i ca. ½ time. overtræk dem derefter med chokoladen vha. en kop. hold evt. flødebollen med en gaffel eller sæt den på en lille rist, så chokoladen kan løbe fra. bank enten gaffel eller rist så chokoladen ikke sætter sig i bunden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11560 gange, og udskrevet 153 gange.
Kommentarer
Jane - 2012-05-10 20:40:08 skal sirupen ikke afkøles inden den blandes i marengsen?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider