Chokka Mokka karamelkage

Chokka Mokka karamelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kagepigen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 tsk.pulverkaffe
2 spsk.Kakao
2 spsk.varmt vand
175 g.blødt smør
175 g.rørsukker
2 æg
2 spsk.gylden sirup
200 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
4 spsk.mælk
 2 x 50 g. chokolade karamel bar - ex. Mars
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 180 grader. Smør en 20 cm springform og kom bagepapir i bunden.
Kom kaffe og kakao i en kop, tilsæt vandet og bland det. Kom smør, sukker, æg, sirup, mel, bagepulver, mælk og kaffeblandingen i en stor skål og pisk med elpisker i 2-3 min. til det er blødt. Skær karamelbar i små stykker og tilsæt det til dejen.

Hæld dejen i springformen, glat overfladen og bag i 35-40 min. Afkøl i formen i 5 min.

Glasur: Skær karamelbaren i små stykker og og kom dem i en lille gyde med smør og mælk. Opvarm langsomt under konstant omrøring til det er en blød ensartet masse. Tag gryden af varmen og tilsæt flormelis. Bliv ved med at røre indtil flormelissen er opløst. Lad det afkøle en smule og fordel det over kagen.

Kan evt. pyntes med små chokoladeæg.





karakterer:
Opskriften er vist 5500 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-18 14:45:53
Glasur: 2x 50g chokoladekaramelbar 50 g smør 2 spsk mælk 100g sigtet flormelis