Smelt flormelis gyldent kom mandlerne i, hend dem til de er bløde. lad den køle af på et stk bage papir, og hak den når de er kølet af.
Pisk æggehviderne helt stive, kom sukkeren i og pisk videre til det er en stiv og fast masse.
Pisk fløden stiv og kom mandel massen og chokoladen i og vend æggemassen i fløden.
kom isen i fryseren med folie over, den skal stå i 8 timer.
Tips:
der kan kommes 3 spsk tyk likør efter egen smag i.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4788 gange, og udskrevet 87 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider