Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Honningkagemuffins

Honningkagemuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Honningkagemuffins, billede 4 Honningkagemuffins, billede 1 Honningkagemuffins, billede 2 Honningkagemuffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æg
150 g.Sukker
300 g.Honning
 
1.5 tsk.Ingefær, stødt
1.5 tsk.Nelliker, stødt
1.5 tsk.Kanel, stødt
1.5 tsk.Kardemomme, stødt
375 g.Hvedemel
6 tsk.Bagepulver
 
 Smørcreme:
125 g.Flormelis
2 spsk.Vand
250 g.Smør
 
 abrikosmarmelade
 
 Glasur:
100 g.Mørk chokolade 44%
 
Opskrift:
Æggeblommerne røres hvide med sukkeret, honningen smeltes men må ikke koge, den hældes langsomt i æggene under stadig og kraftig omrøring. Melet hvori krydderier og bagepulver er blandet i, sigtes i. De stiftpiskede hvider tilsættes.

Bordeles i muffinsforme ca. 3/4 fyldte og bages i 30-35 minutter ved 160 grader C. alm. ovn.

De afkølede muffins kan spises som de er, de kan også overtrækkes med chokolade og sprøjtes med smørcreme på toppen og lidt tivolikrymmel på toppen.
Eller de kan flækkes 1 eller 2 gange, smøres med abrikosmarmelade og smørcreme og til sidst overtrækkes med chokolade og drysses med tivolikrymmel.


Smørcreme:
Rør flormelis med kogende vand til almindelig glasur. Det bløde smør piskes i glasuren lidt efter lidt. Cremen bliver blød og meget luftig.

Chokoladen smeltes over vandbad og smøres på kagen, drysses evt. med tivolikrymmel.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 227 gange,
og udskrevet 12 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu