Hakket mørk chokolade 100 g. Hakket mørk chokolade
5
Æggehvider5 Æggehvider
Opskrift:
Pisk Æggeblommer med sukker, tilsæt pistacie massen og mandlerne og chokoladen.
Pisk fløden stiv og i en anden skål pisk æggehviderne stive, bland alle blandingerne sammen.
Drys bunden på din form med lidt ekstra hakket mandel og chokolade.
Lig folie over isen og frys den i 8 timer.
Tips:
smager fantastisk sammen med chokolade kage eller frisk hakket frugt.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3752 gange, og udskrevet 76 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider