Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækre Banan Muffins med Chokolade

Lækre Banan Muffins med Chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 14 Stk.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Campea

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.hvedemel
100 g.Sukker
2 tsk.Bagepulver (ikke for meget)
1 tsk.Natron (ikke for meget)
1 spsk.Vanilje sukker
300-350 g.Bananer (efter behag)
80 ml.solsikkeolie
1 æg
75 g.Yoghurt naturel
100 g.Mørk chokolade
 
 Topping:
100 g.Mørk chokolade
1 spsk.smør
 Flormelis
 


Opskrift:

1)Forvarm ovnen på 170 grader C. alm. ovn. Muffin-forme af papir sættes i metalform ( kan selvfølgelig gøres uden metalform

2)Mos Bananerne i en dyb tallerken.

3)Bland Mel, Natron, bagepulver og vanilje sukker.

4)Pisk ægget.

5)Tilsæt sukker, olien, yoghurten, bananerne samt ægget til melblandingen og pisk blandingen med elpisker.

6)Hak chokoladen til en blanding af halvfint til let grove stykker og rør det i dejen. ( nogle af de store stykker kan evt. tages fra og skubbes i ovenfra, når dejen er i formene – så undgår man at alt chokoladen lægger sig i bunden.)

7)Fordel dejen i formene ( Ca. ¾ fulde)

8)Bag dem på midterste rille i ca. 30 min.

Når dine muffins er afkølede er det tid til ”topping”

Smelt chokoladen med lidt smør og tilsæt flormelis til det har en god konsistens, fyld det i en pose, skær et lille hul i hjørnet og pynt. . evt. kan der drysses nøddeflager på til sidst.

Held og lykke…. Og velbekomme. :o)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 12071 gange,
og udskrevet 149 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lisa  -  2014-04-21 16:21:22
Jeg tilsatte 50 g havregryn, de blev virkelig lækre!:-)


Dorthe F.  -  2014-03-10 19:58:47
Med det halve a melet udskiftet med fuldkornsspeltmel og sukker skiftet ud med 50 gram brunt sukrin, bliver de supergode og en anelse sundere


'Den professionelle' :)  -  2012-08-31 17:31:19
Wow, sikke nogle lækre muffins. De er bare helt perfekte. Lette og luftige og smager virkelig skønt. Jeg havde ingen yoghurt naturel, men brugte istedet pære/banan yoghurt. Og jeg piskede æg og sukker sammen istedet for det der står i opskriften. Helt perfekte muffins. Prøv dem;-)


:P  -  2011-09-27 14:54:33
14 - det står der jo!!!


anonym  -  2011-04-05 19:07:50
det siger jeg også


  -  2011-03-24 17:05:23
hvor mange muffins er opskriften lavet til!!!???