Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks i chili

Laks i chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
30 g.smør
1 tsk.stærk chili pulver
400 g.løg finthakket
2 fedpresset hvidløg
6 dl.fiskebouillon
2 spsk.tomatpuré
1  citron, saften heraf
2 tsk.lynghonning
500 g.laksefilét skåret i 2,5 cm store tern
100 g.rejer
 Salt
 Peber, friskkværnet
 


Opskrift:

Smørret smeltes i en tykbundet gryde. Chilipulver tilsættes og steges ved lav varme i 1 minut, så tilsættes løg og hvidløg som steger i 3 minutter. Bouillon, tomatpuré, citronsaft og honning kommes i under omrøring. Der lægges låg på gryden, som simrer i 30 minutter, indtil blandingen er forholdsvis tyk.

Fisken og rejerne kommes i gryden og pocheres med i 5 - 7 minutter. Retten smages til med salt og peber. Hertil serveres groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14236 gange,
og udskrevet 315 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-08-19 19:58:24
Brugte røget chili - gik fint. Tro dog sagtens det kan serveres med ris eller pastabi stedet for kun brød.


  -  0000-00-00 00:00:00
Lidt for sød (1 tsk. honning)