Laks i chili

Laks i chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
30 g.smør
1 tsk.stærk chili pulver
400 g.løg finthakket
2 fedpresset hvidløg
6 dl.fiskebouillon
2 spsk.tomatpuré
1  citron, saften heraf
2 tsk.lynghonning
500 g.laksefilét skåret i 2.5 cm store tern
100 g.rejer
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Smørret smeltes i en tykbundet gryde. Chilipulver tilsættes og steges ved lav varme i 1 minut, så tilsættes løg og hvidløg som steger i 3 minutter. Bouillon, tomatpuré, citronsaft og honning kommes i under omrøring. Der lægges låg på gryden, som simrer i 30 minutter, indtil blandingen er forholdsvis tyk.

Fisken og rejerne kommes i gryden og pocheres med i 5 - 7 minutter. Retten smages til med salt og peber. Hertil serveres groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 16873 gange,
og udskrevet 384 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-19 19:58:24
Brugte røget chili - gik fint. Tro dog sagtens det kan serveres med ris eller pastabi stedet for kun brød.

  -   2005-01-01 01:01:01
Lidt for sød (1 tsk. honning)