Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Crumblecake med æble/blåbær

Crumblecake med æble/blåbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Pers

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : CarinaErica

Indsendt :




Ingredienser:
 Dej:
4 dl.havregryn
2 dl.hvedemel
2 dl.sukker
150 g.margarine (fast)
 
 Fyld:
200 g.blåbær (gerne frosne)
5 store madæbler
 
 Tilbehør:
5 dl.cremefraiche 9%
3 spsk.vanillesukker
 


Opskrift:

Skær æblerne i tern lidt større end blåbærrene og bland begge i et ildfast fad ca. 22x18 cm.

Bland mel, sukker, havregryn og tilsæt margarinen skåret i mindre stykker. Blandingen æltes med fingerene til det bliver en dej, der kan samles men smuldrer igen. Smuldredejen fordeles over frugtblandingen.

Bages ved 200 grader varmluft eller 220 grader alm. ovn i 30-35 eller til overfladen er gyldenbrun og saften fra frugten bobler igennem overfladen.

Serveres rygende varm med cremefraiche rørt op med vanillesukker.

Tips:

For en mere jule-agtig version, kan man bruge 2 ekstra æbler i stedet for blåbær og tilsætte 2 tsk. kanel til smuldredejen og servere den med friskpisket flødeskum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15741 gange,
og udskrevet 308 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Palsgaard  -  2012-01-24 11:27:51
Vi elsker den! :P