Laks fra Yucatan

Laks fra Yucatan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
4 laksekoteletter á ca. 200 g pr. stk.
2 spsk.limesaft
 Salt
 Peber, friskkværnet
1 spsk.olivenolie
100 g.løg, finthakket
100 g.rød peberfrugt, finthakket
60 g.græskarkerner
2 spsk.frisk koriander, finthakket
½ dl.appelsinsaft
 
 pynt:
2 hårdkogte æg, delt i kvarte
 Limebåde
 
Opskrift:
Ovnen forvarmes til 180 °C. Fisken aftørres med en køkkenrulle. Derefter gnides den godt med limesaften og anbringes i et fladt ovnfast fad og krydres med salt og peber. Olien opvarmes i en tykbundet gryde, løg, peberfrugt, græskarkerner og halvdelen af korianderne kommes i gryden. Det hele steges ved svag varme, indtil løgene er blanke og klare, ca. 5 - 10 minutter.

Grydens indhold fordeles nu over fisken. Appelsinsaften hældes over, fadet tildækkes og stilles i ovnen i 15 - 20 minutter, indtil fisken er mør. Retten pyntes med resten af korianderne og de kvarte æg.

Hertil serveres nykogt Jasmin ris, hvori der er vendt en klat kold smør.





karakterer:
Opskriften er vist 9015 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu