Grapefrugt med rejer og avocado

Grapefrugt med rejer og avocado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Grapefrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 grapefrugter
1 avocado
1 spsk.Citronsaft
0.25 iceberg
200 g.pillede rejer
 
 Pynt:
1 bdt.Dild
 
 Dressing:
0.75 dl.Olivenolie
0.25 dl.Citronsaft
1 spsk.Hakket dild
1 fedhvidløg
0.25 tsk.Dijonsennep
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Del den ene grapefrugt på tværs og løsn kødet med en skarp kniv, (gerne en grapefrugtkniv) mellem hinderne. Tag kødet op med en teske og del det evt. i mindre stykker. Kødet fra den anden grapefrugt skal ikke bruges til retten.

Skær avocadoen igennem på den lange led, befri den for sten og pil skallen af. Skær avocadikødet i terninger og dryp det med citronsaft, så mørkner det ikke.

Befri salaten for grove blade, skyl den og slyng eller dup den tør. Skær salaten i fine strimler Del den anden grapefrugt og tøm alle 4 halve skaller for indmad.

Dressing:
Rør eller blend dressingen og bland det delte frugtkød, avocadoterninger og salatstrimler i. Smag til med salt og peber. Vend rejerne i. Gem 10-12 stykker til pynt.

Anretning:
Fordel salaten i grapefrugtskallerne og pynt med rejer og dild.

Byd godt hvidt brød til, evt. flutes. Andre krebsdyr eller kogt fisk kan erstatte rejerne.





karakterer:
Opskriften er vist 13622 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu