Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varme lakseburritos

Varme lakseburritos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Tortilla - Enchalidas

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Oprindelsesland : Mexico

MexicoKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
12 hvede tortillas
 
90 g.revet cheddar ost, evt. Guacamole
 Strimlet grøn salat
4 tomater i skiver
 
 Fyld:
400 g.laksefilét
1 spsk.olivenolie
100 g.løg finthakket
1 grøn chili finthakket
½ tsk.chili pulver
 dl.creme fraiche 38%
1 spsk.frisk koriander hakket
 Salt
 Peber, friskkværnet
 


Opskrift:

Ovnen forvarmes til 180 grader. Et stort ildfast fad med lave kanter smøres godt.

Skyl fisken under koldt vand og dup den tør med en køkkenrulle. Fisken lægges i en sautérpande eller en stor fladbundet gryde. Der hældes så meget vand ved, at det lige dækker. Salt og peber tilsættes. Lad fisken koge op og skru derefter ned for blusset, så vandet kun lige er i bevægelse. Læg låg på og lad fisken pochere i 5 - 7 minutter, eller indtil den skiller sig i flager, når man prøver den af med bagsiden af en kniv.

Fiskevandet hældes fra og fisken deles i flager, idet skind og ben fjernes. Læg fisken i en skål. Nu varmes olien på en pande. Løg, chili og chilipulver steges ved lav blus, indtil løget er blank og klar. Eventuel overskydende olie hældes fra, og løg og chili blandes med fisken. Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber.

Varm én tortilla ad gangen på en tør gennemvarm stegepande i ca. 40 sekunder, til den kan bøjes. Tag den af panden og bøj de to kanter, som ligger overfor hinanden, ind mod midten, så de kommer til at ligge lidt ovenpå hinanden. Den nederste ende foldes derefter ind mod midten, så der dannes en lille lomme. Lommen fyldes med fiskefyld og lukkes med en tandstikker. Den færdige buritto lægges i et ildfast fad. Dette gentages til alle burittoerne er klare.

Osten drysses ud over fadet, som derefter dækkes med sølvfolie. Fadet sættes i ovnen i 30 minutter. Tandstikkerne fjernes og retten serveres med strimlet salat, tomat- skiver og guacamole.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12111 gange,
og udskrevet 202 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu