Tyrkisk fondy

Tyrkisk fondy, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Tomatsauce:
1 løg
100 g.mayonnaise
1.5 dl.Cheasy fraiche 9%
 saft af citron
3 spsk.cumberlamdsauce
5 spsk.tomatketchup
 salt
 friskkværnet peber
1 spsk.cognac, kan undlades
 
 Til fonduen:
200 g.kyllingebryst
300 g.oksefilet
200 g.lammekød
 Salatblade
400 g.babymajs
7.5 dl.olie
 
Opskrift:
Pil løget og skær det i terninger. Rør mayonnaise og syrnet fløde sammen. Tilsæt løg og smag til med citronsaft, cumberlandsauce, tomatketchup, salt, peber og evt. cognac.

Skær kødet i mundrette stykker og anret dem på salatblade.

Giv majsene et 2 min. opkog og lad dem dryppe tørre i en sigte. Kom majsene i en skål.

Varm olien op i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sær den på rechauden. Stik mejs og kød på fonduegaflen og steg den i den varme olie. Server tomatsaucen til.

Server krydderurtesmør, Roquefortcreme, Tomatchutney, flutes og rødvin til fonduen.


karakterer:
Opskriften er vist 18680 gange,
og udskrevet 252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu