Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyrkisk fondy

Tyrkisk fondy, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :





Ingredienser:
 Tomatsauce:
1 løg
100 g.mayonnaise
1.5 dl.syrnet fløde 9%
 saft af citron
3 spsk.cumberlamdsauce
5 spsk.tomatketchup
 salt
 friskkværnet peber
1 spsk.cognac, kan undlades
 
 Til fonduen:
200 g.kyllingebryst
300 g.oksefilet
200 g.lammekød
 Salatblade
400 g.babymajs
7.5 dl.olie
 


Tilbehør:
krydderurtesmør, Roquefortcreme, Tomatchutney, flutes
Opskrift:

Pil løget og skær det i terninger. Rør mayonnaise og syrnet fløde sammen. Tilsæt løg og smag til med citronsaft, cumberlandsauce, tomatketchup, salt, peber og evt. cognac.

Skær kødet i mundrette stykker og anret dem på salatblade.

Giv majsene et 2 min. opkog og lad dem dryppe tørre i en sigte. Kom majsene i en skål.

Varm olien op i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sær den på rechauden. Stik mejs og kød på fonduegaflen og steg den i den varme olie. Server tomatsaucen til.

Server krydderurtesmør, Roquefortcreme, Tomatchutney, flutes og rødvin til fonduen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 16948 gange,
og udskrevet 190 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu