Pil løget og skær det i terninger. Rør mayonnaise og syrnet fløde sammen. Tilsæt løg og smag til med citronsaft, cumberlandsauce, tomatketchup, salt, peber og evt. cognac.
Skær kødet i mundrette stykker og anret dem på salatblade.
Giv majsene et 2 min. opkog og lad dem dryppe tørre i en sigte. Kom majsene i en skål.
Varm olien op i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sær den på rechauden. Stik mejs og kød på fonduegaflen og steg den i den varme olie. Server tomatsaucen til.
Server krydderurtesmør, Roquefortcreme, Tomatchutney, flutes og rødvin til fonduen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(12 stemmer)
Opskriften er vist 18489 gange, og udskrevet 252 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider